5th Annual Ford Taste of Latino Festival: Stage & Entertainmment Schedule

12 Noon - 6 PM = 6 Hours				Start	End	Location	
DJ Music -			All day	12 Noon	6:00 PM	Main Stage	
Sound Engineer			6 Hours	12 Noon	6:00 PM	Main Stage	
event Welcome by MC: Chris Maloof, Sponsorship	o Mentions, DJ		10 Min	12:00 PM	12:09 PM	Main Stage	
Salsabroso			30 Min	12:10 PM	12:25 PM	Main Stage	
Zumba Performance		10200	40 Min	12:25 PM	1:05 PM	Main Stage	
/IP AREA: Official Contest VIP Area (VIP area is c	pen from 12:45 - 4:30 PM)	Onthe Chill	4 Hours	12:45 PM	4:45 PM	Ybor Museum	
/IP AREA: Contest: Category 1, 2, and 3 in order		Prosented by Zendavidality	2 Hours	1:00 PM	3:15 PM	Ybor Museum	
/IP AREA MAXIMA DJ Music: DJ from Maxima Ra	dio		4 Hours	12:30 PM	5:00 PM	Ybor Museum	
/IP AREA BAND: Duo			45 Min	1:00 PM	1:45 PM	Ybor Museum	
/IP AREA: Salsa Dance Lesson: Salsa Broso - Trik	oute to Master Instructor Edwin	Perez	45 Min	2:00 PM	2:45 PM	Ybor Museum	
/IP AREA:MAXIMA TALENT on STAGE			10 Min	3:00 PM	3:10 PM	Ybor Museum	
/IP AREA: BAND: Duo			45 Min	3:30 PM	4:15 PM	Ybor Museum	
/IP AREA: CLOSING THANK YOUS			10 Min	4:20 PM	4:30 PM	Ybor Museum	
9th & 8th Pavilion: Maxima Domino Tournamen	t		2 Hours	1:00 PM	3:00 PM	19th ST. Pavilio	
entative: DJ on 19th Street Corner.			4 Hours	1:00 PM	5:00 PM	19th Street	
1axima Talent on Stage			15 Min	1:15 PM	1:30 PM	Main Stage	
nd BAND: 1st Set: Rumberos de Tampa Bay			45 Min	1:35 PM	2:20 PM	Main Stage	
losario Torres: Hispanic Heritage Beauty			20 Min	2:25 PM	2:45 PM	Main Stage	
2nd BAND: 2nd Set: Rumberos de Tampa Bay			45 Min	3:00 PM	3:45 PM	Main Stage	
pecial Performances and or Presentation: Comr	nendation from Hillsborough C	County	10 Min	3:50 PM	4:00 PM	Main Stage	
op Latino Food Chef Contest Winners if Ready	- if Not DJ Time		15 Min	4:15 PM	4:30 PM	Main Stage	
dwin El Calvito Orquestra			1 Hour	4:35 PM	5:35 PM	Main Stage	
ideres Awards Followed by Chris Maloof with A	nnouncement of TOP Latino Fo	od Chef Contest, Tnak yous + S	5 20 Min	5:40 PM	6:00 PM	Main Stage	
TASTE Jatan		DJ: Va		aga DJ - Johnnie Rivera: (813) 407-6520			
			Emcee: Chris Maloof. Contact via Facebook				
FESTIVAL				Jimmy Sounds: (407) 508-8078			
	Event Contacts: Jolia	Obrfee arg (Madilla Obrfee arg			07) 508-807		
ende tran case and bury the forege space and the transformation converting the transformati		Event Contacts: Jolie@hrfcc.org / Vpadilla@hrfcc.org Band Co Text: (813) 407-6866 or (813) 407-7191 Main Fe					
NONING LUM ME LONZ APPROMACE, CANTON OF TA APPROMACE, CANTON OF TA APPROVEMENT, CANTON OF TA APPROVEMENT, CANTON OF TA	Text. (813) 407-6866 01 (813) 407-7191	Main Feat	ure: Edwin El Ca			
L							
Nimitade				2nd Band: Rumberos De Tampa Bay: Yuni Pons (305) 815-1105			
Vorginate Cher on webster			(305) 815	-1105			
Ford Zentification GOVA CENTRO							
			VIP AREA E	BAND:			
👷 💀 🎰 👬 Curcileat							